Service

 

Vis Installatie staat 24/7

voor u klaar.

Gas en water installaties

Het aanleggen en/of uitbreiden van gas en water installaties mag alleen gedaan worden door gecertificeerde installateurs. Vis Installatie beschikt over het certificaat ‘Keuren binnen installaties Gas & Water’ en is daarmee bij uitstek uw installateur voor het op juiste wijze installeren, keuren en opleveren van gas- en waterbinneninstallaties.

Cv-ketels

 

Vis installatie is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en onderhouden van CV-ketels.  De installateur zorgt ervoor dat uw ketel op de juiste wijze is afgesteld, waardoor uw gasverbruik aantoonbaar zal afnemen.
Geeft uw CV-ketel een storing? Vis Installatie staat 24/7 voor u klaar en kan de storing binnen korte termijn verhelpen.

Duurzame energie

Vis Installatie heeft ruime ervaring in het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. Deze ervaring komt tot uiting in een deskundig advies om het maximale rendement uit uw dak te halen. Daarnaast kunt u rekenen op vakkundige installatie volgens de strengste wettelijke normen.

Ventilatie en airco

 

Een ventilatiesysteem draagt bij aan de zuiverheid van de lucht in huis. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen en installeren van energiezuinige ventilatiesystemen en airco’s.

 

Sanitair

 

Bent u van plan uw sanitair te bouwen of verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vis Installatie levert en monteert alle sanitaire materialen van verschillende fabrikanten op vakkundige wijze.

Dak- en/of zinkwerk

 

Is uw dak- en/of zinkwerk toe aan reparatie of vervanging? Voor het repareren van uw dak, het aanbrengen van een nieuwe daklaag en het zetten en solderen van zink bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Riool

Wij zorgen ervoor dat uw riolering vakkundig en snel wordt aangelegd of gerepareerd. Daarnaast kunnen wij een verstopping in uw riool snel opsporen en verhelpen.

Verwarming

 

Bij Vis Installatie kunt u terecht voor het plaatsen en aansluiten van radiatoren, gas en houtkachels en vloerverwarming.

Vis Installatie • Copyright 2018. All Rights Reserved

Storing of lekkage?

Heeft uw cv-ketel

een storing, of

heeft u last van

een lekkage?

Vis Installatie staat 24/7 voor u klaar.

Klik hier voor info.